Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po pravdě řečeno si černou Ciri nedokážu představit a pokud to tak opravdu bude, budu seriál okázale ignorovat...A to jsem se tak těšil.......

1 0
možnosti

Tak tohle je fantasy. Tedy ne že by mi tenhle rasistický požadavek "nebílý" nevadil. Mě spíše šokovaly vyhrady, že ve hře Kingdom Come, která byla poměrně hodně inspirovaná českou historií předhusitské doby, nevystupují žádní "barevní"? Dovedete si představit českou kotlinu kolem roku 1400 s černochy?

1 0
možnosti
Foto

Je problém, že i když se jedná o fantasy, stále je stavěné na polských (popř. celkově slovanských) reáliích. A koneckonců Zaklínač má nějakou knižní předlohu, kde ty postavy jsou nějak popisované. Nemůžeme přece měnit rasu jen na základě jakési politické korektnosti.

1 0
možnosti
Foto

Sapkowského miluji. Geralt je středověký pitstolník - zabíjí potvory pro peníze, ale když si má vybrat mezi dobrem a zlem, nakonec si vybere, byť to má těžší než Aragorn nebo Froodo.

A rasa jeho skoro dcery Ciri? Možná bychom se měli zeptat královny Calanhé, co si myslí o barvě pletí své vnučky... Ježek byl jako zeť velké sousto i na ni, ale pokud vím, proměnil se a Calanthé ho vzala na milost. Jestli z téhle staré pohádkové zápletky o proměně obludy v prince díky lásce, doplněné motivem "dáš mi to, o čem doma nevíš", chtějí filmaři udělat problém multikulturalismu, těžko jim to vymluvíme. Bude to ovšem škoda.

7 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 686x
Jsem takový obyčejný student filmu, z takového obyčejného města a se zcela obyčejnými názory. A toto je takový obyčejný blog.

Seznam rubrik